Over ons //

Het opleidingsinstituut ‘de Mari Academy’ heeft de jaren ervaring die topvisagist en kapper Mari van de Ven heeft samengevat tot een lesprogramma wat je klaarstoomt tot dé nieuwe haar- en make-up artist.

Waarom de Mari Academy?
• Unieke opleiding;
• Werken met de beste MAC producten;
• Les van Mari van de Ven, één op één;
• Ingangen in alle werelden van haar en visagie: TV, editorial, privé;
• Lespakket is op maat gemaakt om je alle aspecten van het vak bij te brengen of bij te schaven;
• Lesprogramma is samengesteld door de top van het Nederlandse vakgebied.

De haaropleiding duurt 8 lessen (+ examen) en de make-up opleiding duurt 14 lessen (+ examen). In deze 8 + 14 lessen leer je alle technieken die Mari zichzelf eigen heeft gemaakt gedurende zijn carrière. Hij reikt je tips en tricks, zodat je na de opleiding inzetbaar bent op elk terrein: editorials, televisiewerk en privé klussen. Nadat je de opleiding succesvol doorlopen hebt ben je diverse technieken, trends, ervaring en connecties rijker. Tevens biedt de opleiding je een springplank het werkveld in.

WAT WIJ BIEDEN //

De opleiding biedt plaats aan starters en gevorderden. Mocht je in al actief zijn in de branche, ook dán biedt de Mari Academy alle mogelijke tools om je verder te verdiepen en je verder in je vakgebied te specialiseren. De opleiding is geschikt voor beginners, gevorderden en professionals die verdieping zoeken. De opdrachten worden individueel afgestemd op niveau en er wordt rekening gehouden met je achtergrond en toekomstwensen.

Mari van de Ven stemt de cursussen volledig af op niveau en ervaring van zijn cursisten. Iedere cursist wordt persoonlijk begeleid, zodat het resultaat altijd optimaal is. Via Mari heb je een opstapje in een interessant netwerk en ook na de opleiding kun je rekenen op eventuele begeleiding in je carrière, indien dit gewenst is.

kosten //

Opleiding visagist: € 3.950,- ex BTW, ex materialen (14 lessen + examen)
Opleiding haarstylist: € 2.450,- ex BTW, ex materialen (8 lessen + examen)
Materiaalkosten: vanaf € 695,-. Alle mogelijkheden voor materiaalkeuze en de diverse pakketten alsmede kortingsvouchers ontvang je na inschrijving.
 
Bovenstaande bedragen mogen in vijf gelijkmatige worden voldaan. Bepaalde kosten voor een studie, cursus of opleiding voor een (toekomstig) beroep kunnen onder voorwaarden ten laste van het belastbaar inkomen van de cursist worden gebracht (kosten voor de opleiding van een kind zijn overigens niet voor de ouder aftrekbaar). Het gaat om bijvoorbeeld het lesgeld, boeken, readers maar ook om de kosten van de leermiddelen die verplicht zijn gesteld door de Mari Academy, bijvoorbeeld een kappersschaar of make-up kwast. Het gaat niet om computerapparatuur, reis- en verblijfkosten, overnachtingen, voeding, kleding en rente over studieschulden. Er geldt hiervoor een drempel van € 250,00. De kosten boven deze € 250,00 kunnen indien aan de voorwaarden wordt voldaan voor aftrek in aanmerking komen. De mogelijke aftrek dient altijd bij de eigen belastingadviseur en/of de belastingdienst nagevraagd te worden en er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande mededeling.